Balaland Residence - Mango Beach Bar

Mangoo Beach Bar

Mangoo Beach Bar

2022.09.15 – 2023.04.01: zárva

Reggeli, ebéd és vacsora akár helyben
Akkor sem kell feltétlenül kimozdulnia a Residence kényelméből, ha finom ízekre vágyik, vagy egyszerűen csak szeretne úgy eltölteni egy-egy napot, hogy tényleg ne legyen semmire sem gondja, az étkezéseket is beleértve.

Az ízletes ételek, válogatott bor- és pezsgőkínálat és a tengerparti nyaralásokat idéző beach hangulat miatt egyaránt biztosra vesszük, hogy ez lesz az egyik kedvenc helye.

Az apartmanok jól felszerelt, korszerű konyháiban szinte öröm főzőcskézni, de mindenki szereti, ha szabadsága alatt egy kicsit kiszolgálják. Amennyiben előzetesen a szállásfoglaláskor még nem foglaltak volna reggelit, úgy azt az érkezésükig előzetesen még megtehetik. De a helyszínen is szívesen várjuk rendeléseiket az alábbi szolgáltatásokkal:

Reggeli a saját apartmanjában
A kontinentális reggelit – helyben sütött császárzsemle és croissant, sajt, szalámi, vaj, lekvár, narancslé – a bárból vihetik el, reggelijüket így a saját teraszukon, balatoni panorámával élvezhetik. Az apartman jól felszerelt konyhájában található Nespresso kávégépnek köszönhetően friss kávét is készíthetnek a reggelihez. 
A megrendeléseket előző nap 18:00-ig várjuk a recepción.

Panorámás a’la carte reggeli a Mangoo Beach Bárban
Amennyiben meleg reggeli ételekre vágynak, úgy minden reggel 8:30 – 11:00 óra között a Mangoo Beach Bárunkban várjuk Önöket a’la carte reggeli étlapunkkal. Az a’la carte reggelizési lehetőség a szabad ülőhelyeinek függvényében biztosított.

Mangoo Beach Bar – egész nap
Reggel 8:30-11:00 között a’la carte meleg reggelivel indítjuk a napot, ezt követően egészen este 22.00 óráig könnyű snackek, saláták, ínycsiklandó strandételek fogyaszthatók, magas minőségben, válogatott bor- és pezsgőkínálat kíséretében. Meleg ételeket 21:00-ig szolgálunk fel.

Arra is lehetőség nyílik, hogy közvetlenül a parton, a napernyő alatt heverészve élvezze a strand snack kínálatát: felszolgálóink a strandon lévő nyugágyakhoz is kiviszik a rendeléseket.

A garantáltan legjobb áron itt, a saját weboldalunkon tudnak árat kalkulálni és online foglalni!

MEGÉRI ITT FOGLALNI!