Balaland Residence Apartmanhotel Szántód - Bemutatkozás

Házszabályzat

1. BalaLand Residence Apartmanhotel
kert és Balaton-part Házirendje

  1. A BalaLand kertet, valamint az apartmanhotel balatoni partszakaszát kizárólag jogosultsággal rendelkező Vendégeink használhatják jogosultságuk szerint. Az apartmanhotel fenntartja a jogot, hogy jogosulatlan használat esetén a jogosulatlanul használóval a mindenkori belépődíjat kifizetteti, ellenkező esetben az apartmanhotel kitilthatja a jogosulatlanul tartózkodót a területéről.
  2. A fürdőruha használata a teljes területen kötelező.
  3. Az őrizetlenül hagyott értéktárgyakért, értékekért felelősséget nem vállunk.
  4. A Kert, illetve a Balaton partszakasz egész területén a dohányzás kizárólag a kijelölt helyeken engedélyezett. Ezen szabályzás be nem tartása esetén a felelősség a szabályt megszegőt terheli.
  5. A Kertet, illetve a Balaton partot mindenki saját felelősségére veheti igénybe.
  6. A nem rendeltetésszerű használatból eredő balesetekért a Szálloda felelősséget nem vállal.
  7. A Balatonban mindenki saját felelősségére fürödhet.
  8. Tilos a vízben tartózkodni viharjelzés esetén.
  9. Tilos a vízbe menni, a Parton-, Kertben tartózkodni egyéb írásos tiltás esetén (pl: jég).
  10. Tilos a vizet – kertet vegyi anyaggal, vagy más módon szennyezni.
  11. Állatot behozni a Strand területére tilos.
  12. Tüzet rakni a Kert és a Part teljes területén szigorúan tilos..
  13. A teljes partszakasz területen tilos a horgászat.
  14. Az éjszakai fürdőzés nem megengedett.
  15. A teljes területre kiterjedően tilos behozni:
  16. Vízi járművet (kivéve gumimatrac, gumicsónak)
   • Kemping felszerelést (sátor, grillsütő, egyéb főzéshez használatos eszközök, éles szúró eszközök, gázpalack, grill tartozékok, mobil toalett, kempingszék, kerti hősugárzók, ventillátorok, hálózsák)
  17. ugráló várat, trambulint,
  18. egyéb építményeket.
  1. A Kert, valamint a Balaton part teljes területén kizárólag a Szálloda vendéglátó egységeiben vásárolt ételek, italok fogyaszthatóak.
  2. Más helyről származó (nem a Szállodához tartozó vendéglátó egységeitől) ételt, italt behozni, tárolni (pl.: zacskók- hűtőtáska), fogyasztani szigorúan tilos.
  3. A Kert, illetve a Balaton part használat során más vendég nyugalmának megzavarására irányuló viselkedés nem megengedett.

2. Vendéglátás

  1. A szálloda Mangoo Beach Bárjában térítés ellenében szívesen látjuk vendégül, valamint a szobaszerviz 9:00 órától 21:00 óráig a rendelkezésére áll. A szobaszervizzel kapcsolatosan bővebb felvilágosítást az információs részben talál.
  2. A szálloda és egységei nem dohányzó terület. Dohányzó Vendégeink számára kizárólag a szálloda kijelölt területein nyílik lehetőség a dohányzásra. Ha van, bármilyen különleges igényük kérjük, jelezzék a vendéglátó vezetőnek, illetve érdeklődjenek a recepción.
  3. Kérjük Vendégeinket, hogy a Mangoo Beach Bárban gyermekeikre fokozottan ügyeljenek, hogy ezzel is biztosítsuk a nyugodt étkezést.
  4. A Szálloda bárjában Vendégeink őrizetlenül hagyott értékeikért a Szálloda felelősséget nem vállal.

3. szálloda

  1. A szállodai parkolóban csak a kijelölt parkolóhely használható, ellenkező esetben a szálloda jogosult a gépjármű elszállítására.
  2. A szálloda parkolójában a megengedett maximális sebesség 15 km/h.
  3. Az elutazás napján a szállodai kijelentkezési idő 10 óra, amelyet kérjük, szíveskedjenek betartani.
  4. Késői kijelentkezés a kapacitás függvényében vehető igénybe.
  5. A gyermekek rollerrel, kerékpárral, gördeszkával, görkorcsolyával csak a kijelölt útvonalon közlekedhetnek. (A parkolóban, a vendégek által használt közlekedőhelyeken, és a szálloda belső területén tilos!)
  6. A szemetet az arra kijelölt szeméttárolókban kérjük elhelyezni.
  7. A szálloda belső tereit kérjük rendeltetésszerűen használni. A gyermekek részére a parkban található játszótér használatát javasoljuk.
  8. A szálloda erkélyein, korlátain – esztétikai okokból – semmilyen ruházat, illetve törölköző szárítása, kihelyezése nem megengedett.
  9. Kérjük Vendégeinket – vendégtársaik érdekében – 22 óra után a szobáikban megfelelő hangerővel használják az audiovizuális eszközöket, valamint kerüljék a zavaró zajkeltést.
  10. Csak a megőrzésre átvett értéktárgyakért vállalunk felelősséget.

A házirend be nem tartásából, valamint az érvényben lévő törvényi szabályozások be nem tartásából eredő bárminemű okozott kárt, és annak költségeit a BalaLand Residence Kft. jogosult a kárt okozónak áthárítani. Bármely szabály megszegése esetén a szabályszegés felelősségre vonást, esetenként szankcionálást von maga után. Az okozott kár megtérítése a Szálloda mindenkori kártérítési listája alapján történik.

A BalaLand Residence fenntartja a jogot, hogy bármely területét ideiglenes jelleggel zártkörösítse, illetve lezárja, valamint szolgáltatásait korlátozza.

Vis Major esetén a BalaLand Residence nem tartozik kártérítési felelősséggel.

MEGÉRI ITT FOGLALNI!