Balaland Residence Apartmanhotel Szántód - Étkezési lehetőségek

Étkezési lehetőségek

Reggeli, ebéd és vacsora akár helyben

Akkor sem kell feltétlenül kimozdulnia a Residence kényelméből, ha finom ízekre vágyik, vagy egyszerűen csak szeretne úgy eltölteni egy-egy napot, hogy tényleg ne legyen semmire sem gondja, az étkezéseket is beleértve.

Reggeli a saját apartmanjában

Az apartmanok jól felszerelt, korszerű konyháiban szinte öröm főzőcskézni, de mindenki szereti, ha szabadsága alatt egy kicsit kiszolgálják. Ezért kínáljuk szállásukat az apartmanba kiszállított bővített kontinentális reggeli csomagunkat. Önnek csak azt kell eldöntenie, hogy az apartman otthonos étkezőjében, vagy a panorámás erkélyén fogyasztja-e el. (Allergénektől mentes reggeli csomag nem áll rendelkezésre)

A szállás ára a kontinentális reggeli csomagot 2021. szeptember 13-ig tartalmazza, ezt követően 2022. április 13-ig a szállás kizárólag önellátással vehető igénybe.

Mangoo Beach Bár

Az ízletes ételek és a tengerparti nyaralásokat idéző beach hangulat miatt egyaránt biztosra vesszük, hogy ez lesz az egyik kedvenc helye pihenése alatt.
A közvetlenül a parton található, lounge hangulatú bárban helyben is elfogyaszthatja az ételeket, illetve viheti apartmanjába is. Délelőtt 10:00 órától egészen est 22.00 óráig könnyű snackek, saláták, ínycsiklandó strandételek fogyaszthatók, magas minőségben, válogatott bor- és pezsgőkínálat kíséretében.
Arra is lehetőség nyílik, hogy közvetlenül a parton, napernyők alatt heverészve élvezze a kínálatot: felszolgálóink a strandi nyugágyakhoz is kiviszik a rendeléseket.

A Mangoo Beach Bár szezonálisan, 2021. szeptember 12-ig üzemel. Ezt követően a környékbeli minőségi étkezési lehetőségekről recepciós kollégáink fognak naprakész felvilágosítást adni.