Balaland Residence Apartmanhotel Szántód - Étkezési lehetőségek

Étkezési lehetőségek

Reggeli, ebéd és vacsora akár helyben

Akkor sem kell feltétlenül kimozdulnia a Residence kényelméből, ha finom ízekre vágyik, vagy egyszerűen csak szeretne úgy eltölteni egy-egy napot, hogy tényleg ne legyen semmire sem gondja, az étkezéseket is beleértve.

Reggeli a saját apartmanjában

Az apartmanok jól felszerelt, korszerű konyháiban szinte öröm főzőcskézni, de mindenki szereti, ha szabadsága alatt egy kicsit kiszolgálják.

Amennyiben előzetesen a szállásfoglaláskor még nem foglaltak volna reggelit, úgy azt az érkezésükig előzetesen még megtehetik. De a helyszínen is szívesen várjuk rendeléseiket az alábbi szolgáltatásokkal.

Az apartmanjukba reggelit a szobaszerviz étlapról rendelhetnek. Reggelijüket így a saját teraszukon, Balatoni panorámával élvezhetik. Az apartman jól felszerelt konyhájában található Nespresso kávégépnek köszönhetően friss kávét is készíthetnek a reggelihez. Az apartmanokba a reggeliket 8:00-8:30, 9:00-9:30, 10:00-10:30 között szállítjuk.

Amennyiben meleg reggeli ételekre vágynak, úgy minden reggel 8:00 – 11:00 óra között a Mangoo Beach Bárunkban várjuk Önöket a’la carte reggeli étlapunkkal. Az a’la carte reggelizési lehetőség a szabad ülőhelyeinek függvényében biztosított.

 

Mangoo Beach Bár

A tervezett nyitvatartási időnk minden nap 08.00 – 22.00 között. Reggeli, ebéd és vacsora igényeiket új étel- és itallappal, valamint tapasztalt és motivált kollégákkal fogjuk kiszolgálni.

Az ízletes ételek és a tengerparti nyaralásokat idéző beach hangulat miatt egyaránt biztosra vesszük, hogy ez lesz az egyik kedvenc helye pihenése alatt.
A közvetlenül a parton található, lounge hangulatú bárban helyben is elfogyaszthatja az ételeket, illetve viheti apartmanjába is. Reggel 8:00-10:30h között a’la carte meleg reggelivel indítjuk a napot, ezt követően egészen este 22.00 óráig könnyű snackek, saláták, ínycsiklandó strandételek fogyaszthatók, magas minőségben, válogatott bor- és pezsgőkínálat kíséretében.
Arra is lehetőség nyílik, hogy közvetlenül a parton, napernyők alatt heverészve élvezze a strand snack kínálatot: felszolgálóink a strandi nyugágyakhoz is kiviszik a rendeléseket.


MEGÉRI ITT FOGLALNI!