Masszázsok

Időpont foglalás a BalaLand Residence Recepciónál vagy a +36 30 752 0000 telefonszámon lehetséges.
Masszázs igényüket kérjük, legkésőbb 2 órával előre jelezni szíveskedjenek!

Masszássaink

 IdőtartamÁr
teljes testmasszázs

Levendulás, relaxáló egésztest masszázs

50 perc20.000 Ft
Talpmasszázs

Relaxáló illóolajos talpmasszázs

25 perc12.000 Ft
hátmasszázs

doTerra Balance esszencionális olajos, stresszoldó, relaxáló hátmasszázs / gyulladáscsökkentő, izomlazító hátmasszázs

30 perc13.000 Ft

Masszőrünk bemutatkozása

Przudzik Dóra vagyok, 20 éve dolgozom svédmasszőrként. Kezeléseimmel szeretnék segíteni azoknak az embereknek, akik mozgásszervi problémákkal küzdenek, vagy felfrissülni és relaxálni szeretnének. Úgy vélem, szerencsésnek mondhatom magam, mert nemcsak én tettem jobbá a vendégeim minden napjait, hanem ők is az enyémet.

Az igényes és kellemes környezetben, tapasztalt masszőrként, különleges technikákkal gondoskodom a maximális relaxációról. Professzionális szolgáltatásokkal várok Mindenkit a kikapcsolódás világában. Kínálatomban szereplő kezelések a frissítő hátmasszázstól kezdve a teljes testmasszázsig megtalálhatók, melyek során a kényeztető doTerra olajok gondoskodnak az extra élményről.

További szolgáltatásaim között megtalálhatók kéz- és lábápolási kezelések, manikűr, pedikűr és gél lakkozási lehetőség is.

Várom Önt szeretettel nyugodt és harmonikus stúdiómban, ahol az Ön kikapcsolódása a középpontban áll.

Aroma masszázs doTerra olajokkal

Az aroma touch vagy aroma masszázs technika egy speciális olajokat alkalmazó technika.  Lényege, hogy az aroma masszázs során használt különleges illóolajok masszírozással könnyen jutnak a bőr felszínén át a vérkeringésbe. Ennek előnye, hogy így az egész szervezetre kifejthetik jótékony hatásukat.

Az aroma masszázs segíti a salakanyagok eltávozását a szervezetből, de serkenti a vér- és nyirokkeringést is. Ősszel és télen kimondottan fontos, hogy erősíti az immunrendszert. Általánosságban igaz, hogy alkalmazása során a bőr és az érhálózat rugalmasabbá válik. A fentiek mellett fertőtlenítő, fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő és stressz oldó hatása is van.

A masszírozás során természetesen az illóolajok belégzése is kifejti jótékony hatását, így lelki eredetű problémák kezelésénél is jól alkalmazhatóak.  Maga a masszázs lágy, simító fogásokból áll, melyek remekül alkalmazhatóak stressz kezelés, immuntámogatás, gyulladáscsökkentés, vagy akár a nyirokrendszer stimulálására is!

Az esszenciális olajok a növények magjaiban, kérgében, hajtásaiban, gyökereiben, virágaiban és egyéb részeiben található természetes, aromatikus összetevők.

Miért foglalna máshol?
Ha a saját weboldalunkon keresztül foglalja le szállását, biztosan a legjobb árat kapja pihenésére!