Családi élmények

A Balaton nem csupán nyáron, hanem egész évben kínál programlehetőséget a családjukkal érkezőknek. Ha pedig pihenésük alatt nem szeretnének kimozdulni a BalaLand világából, mi azt is teljesen megértjük, hiszen a 12 hónapos nyitvatartású BalaLand FamilyPark élményeit egyszerűen nem fogják tudni megunni.

Tematikus családi wellness és óriás játszóház közel 10.000 m2-en. Tavasztól őszig kültéri játszóterekkel, vizes játszótérrel, balatoni panorámás élménymedencével és jacuzzival. Mindez alig 100 méterre a BalaLand Residence apartmanjaitól.

Saját strandunk minden vízi kalandhoz ideális, kellemes, sekély, lassan mélyülő, így a kisebbekkel is biztonságosan élvezhető. Bérelhető vízi sporteszközeink kellemes kikapcsolódást kínálnak, a gyerekeknek is biztosan óriási élmény lesz minden vizes program.

Játszótér & Animáció

Nincs tökéletes nap játszóterezés nélkül. Biztonságos játszóterünkön homokozó, hinta, és mászóka várja a gyereket. A nyári időszakban szakképzett animátor is szórakoztatja a gyermekeket, hogy a szülők egy kicsit gyerekmentesen is fel tudjanak töltődni.

TOP családi kirándulási tippek

Zamárdi Kalandpark, Balatonboglári Bobpálya, Balatonfűzfői Serpa Kalandpark, Sétahajózás Siófokról vagy Balatonföldvárról, Kisvonatozás Balatonfenyvesen

Miért foglalna máshol?
Ha a saját weboldalunkon keresztül foglalja le szállását, biztosan a legjobb árat kapja pihenésére!