Aktív programok

A Balaton körül megannyi élmény várja azokat, akik szívesen mozdulnak ki egy kis túrázásra vagy sportolásra. Recepciós kollégáink örömmel állnak rendelkezésükre programajánlással kapcsolatban.

Vízi élmények

A saját strandunknak és vízi sporteszköz-kölcsönzőnknek köszönhetően a naphosszat lehet eltölteni vízi élményekkel, vizibicikli, kajak, SUP állnak a vendégek rendelkezésre.

Balaland Residence - Aktív programok

Kerékpárral a tó körül

Klasszikus aktív időtöltés a tó körül a kerékpározás, hála a tó körüli bringakörútnak. A 75 kilométeres Keleti medencét felölelő túrát csak a profiknak ajánljuk.
Bérelhető e-bike és rövidebb kerékpáros túraútvonal javaslatok a részletek alatt.

Balaland Residence - e-bike túra

Lovaglás

Balaland Residence - Aktív programok

Az északi és a déli parton is találhatók lovardák, így például Balatonlelle-Rádpusztán, Zamárdiban, Siófokon, Balatonalmádiban, Szentmihálypusztán, Kővágóörsön, Nemesvitán.

Golfozás a tó körül

Balaland Residence - Aktív programok

Az elegáns sportot, amely sokkal nehezebb és összetettebb annál, mint amilyennek első ránézésre látszik, a kezdőknek is érdemes kipróbálni Balatonudvariban a Balaton Golf Clubban.

Hőlégballonozás

Balaland Residence - Aktív programok

Látta már a Balatont a levegőből? A látvánnyal egyszerűen nem lehet betelni. Kedvező időjárás esetén a tó több pontján is elérhető a szolgáltatás.  Érdeklődjön a recepción kollégáinknál!

Gyalogos túraútvonalak

A Balaton-felvidék és Dél-Balaton is számos népszerű túra útvonalat kínál a túrabakancsot kedvelő családok vagy párok számára. Tihany, Káli medence, Balatonfüred vagy a Somogyi dombok között minden évszakban a jelölt útvonalak csodálatos élményt nyújtanak. Gyalogos túraútvonalak ITT

Balaland Residence - Aktív programok
Miért foglalna máshol?
Ha a saját weboldalunkon keresztül foglalja le szállását, biztosan a legjobb árat kapja pihenésére!