Gyermekkel pihenőknek

Gyermekbarát apartmanok

A családokat minden apartmanban jól felszerelt konyha várja. Ugyanazt a kényelmet élvezhetik, amit otthon megszoktak, a kisgyermekes családoknak sem kell semmiben hiányt szenvedniük, minden kézreáll. Ami pedig alapfelszereltségként nincs bent a szobában, azt kérésére azonnal beszerezzük, sőt, ha előre jelzi, már a szobájában várja érkezéskor (pl.: gyermekágy ágyneművel, etetőszék, babafürdető kád, fürdőszobai fellépő, WC-szűkítő stb.) Így az utazás sokkal kényelmesebb, hiszen a személyes holmikon kívül tényleg nem kell semmit magukkal hozni.
A „reggelikosár” szolgáltatásunk keretében pedig kérhet olyan finomságokat is, amelyek a gyerekeknek is biztosan elnyeri a tetszését (gyümölcslevek, joghurtok, müzlik, csokik), a családokra külön odafigyelünk ilyen szempontból is. (az apartmanba kiszállított reggelicsomag a nyári szezonban elérhető szolgáltatás, a részletek a foglaláskor az ár leírásában megtalálhatóak.)

Saját strand és vízi sporteszközök

Saját strandunk minden vízi kalandhoz ideális. Nemcsak azért, mert nagy szabadságot ad, hogy bármikor lesétálhat, hanem azért is, mert kellemes, sekély, lassan mélyülő, így a kisebbekkel is teljesen biztonságos és élvezhető. Úgy érzi majd magát, mintha tengerparton pihenne! Vízi sporteszközeink a családok számra is kellemes kikapcsolódást kínálnak, a gyerekeknek is biztosan óriási élmény lesz minden vizes program. (szezonálisan, az időjárás függvényében elérhető szolgáltatások)
Eszköz Bérlési időtartam
30 perc 60 perc 120 perc Egész nap

Vízibicikli

3000 5500

SUP

3500 6500

Kajak

3500 6500 19000

Bicikli

5000

Gyermekmenü a Mangoo Beach Bárban

Az ízletes ételek és a tengerparti nyaralásokat idéző beach hangulat a családosok számára sem álom, hiszen a Mangoo Beach Bar kínálatát úgy alakítottuk ki, hogy a gyerekek is találjanak fogukra valót. (a Beach Bár szezonálisan üzemel, részletek az étkezési lehetőségek oldalon megtalálhatóak.)

Játszótér & Animáció

Nincs tökéletes nap játszóterezés nélkül. Reggeli előtt, két program között, vagy késő délutáni levezetésképpen – szinte nincs olyan pillanat, amikor erre egy örökmozgó csöppség nemet mondana. Ezért a BalaLand Residence sem létezhet saját játszótér nélkül. Biztonságos játszóterünkön homokozó, hinta, és mászóka várja a gyereket. A nyári időszakban szakképzett animátor is szórakoztatja a gyermekeket, hogy a szülők egy kicsit gyerekmentesen is fel tudjanak töltődni.          

TOP 5 kirándulás tipp a környéken családosoknak:

  1. Zamárdi Kalandpark
  2. Bella Állatpark Siófokon
  3. Sétahajózás Balatonföldvárról vagy Siófokról
  4. Kisvonatozás Balatonfenyvesen
  5. Bobozás Balatonfűzfőn

MEGÉRI ITT FOGLALNI!