Gasztroportyák

Balatoni gasztro kalandozások

A Balaton minden műfajban kínál izgalmas gasztroélményeket. Íme egy kis ízelítő partnereink kínálatából, akik kedvezményekkel várják vendégeinket.

Mangoo Beach Bár

Ha minőségi, egyszerű ételekre vágyik, akkor ki se kell mozdulnia a BalaLand Residence területéről köszönhetően hangulatos közvetlen vízparti Beach Bárunknak. Napközben ízletes snack étekkel, esténként grill ételekkel várjuk és a festői szépségű balatoni naplemente hangulatát alkalmanként élőzenés estékkel fokozzuk. Próbálja ki pezsgő lounge-unkat és kényelemes panorámás hencsergőinket is a feledhetetlen élményekért!
Fogyasztását kényelmesen akár a szobaszámlájához is felirathatja és majd távozáskor egyben rendezheti.

A Mangoo Beach Bár szezonálisan 2022. június 3-tól üzemel.

Info: https://www.facebook.com/mangoobeachbar/

Kistücsök Étterem

Lassan három évtizede vette át a balatonszemesi Kistücsök Éttermet mostani tulajdonosa, Csapody Balázs, aki az ételeken és helyi borokon, italokon keresztül szeretné a Balaton ízeit bemutatni az ide érkezőknek. A Kistücsök a régió egyik legismertebb és népszerű étterme, az elmúlt több mint 15 évben számos elismerésben részesült, és a vidéki gasztronómia meghatározó szereplőjévé vált. Az ország talán legnagyobb borválasztéka itt található, és a szezonális és regionális konyha a védjegyükké vált. Idén megnyílik a “séfszoba”, ahol a látványkonyhában a vendégek beszélgethetnek a séfekkel az alapanyagokról, az ételek elkészüléséről és mindenről, ami a gasztronómia igazán szép oldala.
Kedvezmény: ajándék sajátmárkás termék, 10% kedvezmény a Régiónk Ízei kóstolómenü árából (szobakártya felmutatásával)
Info: http://www.kistucsok.hu

MEGÉRI ITT FOGLALNI!