Élmények és programok

Gyermekkel pihenőknek

Nálunk a kicsik is ugyanolyan kiemelt bánásmódban részesülnek, mint a szüleik. Az apartmanokban és a strandon egyaránt nagy figyelmet fordítunk rá, hogy kiemelt szempont legyen a családosok gondtalan pihenése. De nemcsak helyben, hanem a környéken is számtalan kaland kínál izgalmas időtöltést.

RÉSZLETEK +

Aktív programok

Végtelen számú aktív lehetőséget rejt magában a tó és környéke. A családosoknak kötelező elem a Zamárdi Kalandpark, a másik irányba indulva pedig a Kőröshegyi levendulás kínál emlékezetes kirándulást. Bebarangolhatjuk Tihanyt, és autóval a Balaton-felvidéki Nemzeti Park kirándulóhelyei sincsenek messze. Balatonföldváron nyomozós játék és Hajózástörténeti Látogatóközpont és Kilátó vár, ha pedig nem süt a nap, a siófoki élményfürdő a legjobb választás.

RÉSZLETEK +

Bor és champagne

A Balaton az egyik legösszetettebb valamennyi hazai borrégió közül, minden területnek megvan a saját arca és karaktere, ízvilága. A Balaton körüli hat borvidék egy közös borrégiót alkot összesen több mint 9000 hektárnyi területen. Ajánlásaink alapján érdemes bebarangolni a térséget és végigkóstolni néhány pincészet remekét. Válasszon partnereink közül, akik különböző kedvezményekkel várják.

RÉSZLETEK +

Gasztroportyák

A Balaton a fiatal hazai gasztrotehetségek kedvelt helyszíne. Érdemes gasztro portyákra indulni, az ízélmény garantált, legyen szó akár házias vendéglőről, újhullámos étteremről vagy egyszerű bisztrókonyháról, street foodról, delikát boltról vagy specialty kávézóról, a termelői piacokról már nem is beszélve. Íme egy kis ízelítő partnerink kínálatából, akik kedvezményekkel várják vendégeinket. Összegyűjtöttük Önöknek a legjobbakat.

RÉSZLETEK +

MEGÉRI ITT FOGLALNI!