Élmények és programok

Gyermekkel pihenőknek

Nálunk a kicsik is ugyanolyan kiemelt bánásmódban részesülnek, mint a szüleik. Az apartmanokban és a strandon egyaránt nagy figyelmet fordítunk rá, hogy kiemelt szempont legyen a családosok gondtalan pihenése. De nemcsak helyben, hanem a környéken is számtalan kaland kínál izgalmas időtöltést.

RÉSZLETEK +

A környéken ajánljuk

Szántód azért is ideális kiindulópontja a Balaton körüli kirándulásoknak, mert míg a déli part bőven kínál programlehetőségeket, addig a kompösszeköttetése révén az északi part is könnyedén elérhető. Rövid kompozással máris a Balaton-felvidék vadregényes falvaiban teremhet, ahol számos rejtett csoda várja a termelői piacoktól a templomokon és kápolnákon át a lenyűgöző kilátópontokig.

RÉSZLETEK +

Kerékpáros túrák

Számos hosszabb, rövidebb kerékpártúrát tudunk javasolni a környéken, amely során a látványosságok mellett nyugodt lelkiismerettel útba ejthetők akár a legjobb éttermek és borászatok is. Kereshetünk szinte érintetlen, idilli partszakaszokat, vagy lélegzetelállító panorámát is, de a Somogyi dombság is egész más arcát mutatja így. Az edzettebbek pedig akár a keleti medence megkerülésére is vállalkozhatnak.

RÉSZLETEK +

Aktív programok

Végtelen számú aktív lehetőséget rejt magában a tó és környéke. A családosoknak kötelező elem a Zamárdi Kalandpark, a másik irányba indulva pedig a Kőröshegyi levendulás kínál emlékezetes kirándulást. Bebarangolhatjuk Tihanyt, és autóval a Balaton-felvidéki Nemzeti Park kirándulóhelyei sincsenek messze. Balatonföldváron nyomozós játék és Hajózástörténeti Látogatóközpont és Kilátó vár, ha pedig nem süt a nap, a siófoki élményfürdő a legjobb választás.

RÉSZLETEK +

Bor és champagne

A Balaton az egyik legösszetettebb valamennyi hazai borrégió közül, minden területnek megvan a saját arca és karaktere, ízvilága. A Balaton körüli hat borvidék egy közös borrégiót alkot összesen több mint 9000 hektárnyi területen. Ajánlásaink alapján érdemes bebarangolni a térséget és végigkóstolni néhány pincészet remekét. Válasszon partnereink közül, akik különböző kedvezményekkel várják.

RÉSZLETEK +

Gasztro portyák

A Balaton a fiatal hazai gasztrotehetségek kedvelt helyszíne. Érdemes gasztro portyákra indulni, az ízélmény garantált, legyen szó akár házias vendéglőről, újhullámos étteremről vagy egyszerű bisztrókonyháról, street foodról, delikát boltról vagy specialty kávézóról, a termelői piacokról már nem is beszélve. Íme egy kis ízelítő partnerink kínálatából, akik kedvezményekkel várják vendégeinket. Összegyűjtöttük Önöknek a legjobbakat.

RÉSZLETEK +