Egyéb szolgáltatások

24 órás recepció

Kérdése, kérése van? Nekünk az Ön kényelme az első, forduljon bizalommal recepciósainkhoz, akik a nyári főszezonban a nap 24 órájában személyesen állnak rendelkezésére, legyen szó apartmannal kapcsolatos kérésről, vagy programokkal kapcsolatos kérdésekről. Szeptembertől-áprilisig nappali illetve telefonos recepciós ügyeletet biztosítunk a kényelmük érdekében,

Biztonságos parkolás

Autóját pihenése alatt mindvégig biztonságban tudhatja mélygarázsunkban vagy zárt parkolónkban, melynek használata a szállóvendégek számára ingyenes.

Saját strand napozóágyakkal, napernyőkkel

A saját strandnak az a nagy előnye, hogy bármelyik napszakban kedvére élvezheti, és akár egy strandpapucsban, fürdőruhában lesétálhat. Reggel kiülhet egy békés meditálásra, este pezsgővel a kezében szippanthat nagyokat a balatoni naplemente friss levegőjéből, napközben pedig a fürdőzés és a vízi sportok kerülhetnek a fókuszba. A kényelmet napágyak és napernyők teszik teljessé (szezonálisan, az időjárás függvényében elérhető). Minden apartmanhoz saját számozott napernyő, tartozik két napozóággyal. További napernyők és napozóágyak a foglaltság függvényében, térítés ellenében lehetséges. További napágy-szett szállóvendégek részére: 5.000 Ft/nap, további napágy: 2.000 Ft/nap.

Balaland Residence Apartmanhotel Szántód - Biztonságos parkolás
Eszköz Bérlési időtartam
30 perc 60 perc 120 perc Egész nap

Vízibicikli

3000 5500

SUP

3500 6500

Kajak

3500 6500 19000

Bicikli

5000
Az összes ár forintba értendő, tartalmazza az áfát (bruttó), valamint minden szükséges kiegészítő eszközt (evező) és az összes kötelező védőfelszerelést (mentőmellény, bukósisak).

Teljes területet lefedő WIFI

Jól tudjuk, hogy ma már a vendégek első kérdése WIFI-kódra irányul, ami majdnem annyira létszükséglet, mint a melegvíz. A nagysebsességű, tejes területet lefedő WIFI-nek hála, nálunk erre nem lesz panasz, gond nélkül böngészhet, filmezhet, megoszthat.

MEGÉRI ITT FOGLALNI!