Egyéb szolgáltatások

24 órás recepció

Kérdése, kérése van? Nekünk az Ön kényelme az első, forduljon bizalommal recepciószolgálatunkhoz, amely a nap 24 órájában rendelkezésére áll, legyen szó apartmannal kapcsolatos kérésről, vagy programokkal kapcsolatos kérdésekről.

Biztonságos parkolás

Autóját pihenése alatt mindvégig biztonságban tudhatja mélygarázsunkban vagy zárt parkolónkban, melynek használata a szállóvendégek számára ingyenes.

Saját strand bérelhető napozóágyakkal, napernyőkkel

A saját strandnak az a nagy előnye, hogy bármelyik napszakban kedvére élvezheti, és akár egy strandpapucsban, fürdőruhában lesétálhat. Reggel kiülhet egy békés meditálásra, este pezsgővel a kezében szippanthat nagyokat a balatoni naplemente friss levegőjéből, napközben pedig a fürdőzés és a vízi sportok kerülhetnek a fókuszba. A kényelmet bérelhető napágyak és napernyők teszik teljessé.

Sporteszköz-bérlés

A Balaton nyújtotta vízi sportlehetőségeket sporteszköz-kölcsönzőnknek köszönhetően helyben is élvezheti.

Teljes területet lefedő WIFI

Jól tudjuk, hogy ma már a vendégek első kérdése WIFI-kódra irányul, ami majdnem annyira létszükséglet, mint a melegvíz. A nagysebsességű, tejes területet lefedő WIFI-nek hála, nálunk erre nem lesz panasz, gond nélkül böngészhet, filmezhet, megoszthat.