Egyéb szolgáltatások

24 órás recepció

Kérdése, kérése van? Nekünk az Ön kényelme az első, forduljon bizalommal recepciósainkhoz, akik a nyári főszezonban a nap 24 órájában személyesen állnak rendelkezésére áll, legyen szó apartmannal kapcsolatos kérésről, vagy programokkal kapcsolatos kérdésekről. Szeptembertől-áprilisig nappali illetve telefonos recepciós ügyeletet biztosítunk a kényelmük érdekében,

Biztonságos parkolás

Autóját pihenése alatt mindvégig biztonságban tudhatja mélygarázsunkban vagy zárt parkolónkban, melynek használata a szállóvendégek számára ingyenes.

Saját strand bérelhető napozóágyakkal, napernyőkkel

A saját strandnak az a nagy előnye, hogy bármelyik napszakban kedvére élvezheti, és akár egy strandpapucsban, fürdőruhában lesétálhat. Reggel kiülhet egy békés meditálásra, este pezsgővel a kezében szippanthat nagyokat a balatoni naplemente friss levegőjéből, napközben pedig a fürdőzés és a vízi sportok kerülhetnek a fókuszba. A kényelmet bérelhető napágyak és napernyők teszik teljessé. (szezonálisan, az időjárás függvényében elérhető)

Balaland Residence Apartmanhotel Szántód - Biztonságos parkolás
EszközBérlési időtartam
 1 óra2 óraEgész nap

Vízibicikli

5500

SUP

45008000

Kajak

4500800012000

Bicikli

5500

Napágy szett

2 db ágy, 1 db ernyő

5500

További napágy

2000

Az összes ár forintba értendő, tartalmazza az áfát (bruttó), valamint minden szükséges kiegészítő
eszközt (evező) és az összes kötelező védőfelszerelést (mentőmellény, bukósisak).

Teljes területet lefedő WIFI

Jól tudjuk, hogy ma már a vendégek első kérdése WIFI-kódra irányul, ami majdnem annyira létszükséglet, mint a melegvíz. A nagysebsességű, tejes területet lefedő WIFI-nek hála, nálunk erre nem lesz panasz, gond nélkül böngészhet, filmezhet, megoszthat.