Egyéb szolgáltatások

24 órás recepció

Kérdése, kérése van? Nekünk az Ön kényelme az első, forduljon bizalommal recepciószolgálatunkhoz, amely a nap 24 órájában rendelkezésére áll, legyen szó apartmannal kapcsolatos kérésről, vagy programokkal kapcsolatos kérdésekről.

Biztonságos parkolás

Autóját pihenése alatt mindvégig biztonságban tudhatja mélygarázsunkban vagy zárt parkolónkban, melynek használata a szállóvendégek számára ingyenes.

Saját strand bérelhető napozóágyakkal, napernyőkkel

A saját strandnak az a nagy előnye, hogy bármelyik napszakban kedvére élvezheti, és akár egy strandpapucsban, fürdőruhában lesétálhat. Reggel kiülhet egy békés meditálásra, este pezsgővel a kezében szippanthat nagyokat a balatoni naplemente friss levegőjéből, napközben pedig a fürdőzés és a vízi sportok kerülhetnek a fókuszba. A kényelmet bérelhető napágyak és napernyők teszik teljessé.

Balaland Residence Apartmanhotel Szántód - Biztonságos parkolás
Eszköz Bérlési időtartam
1 óra 2 óra Egész nap

Vízibicikli

5500

SUP

4500 8000

Kajak

4500 8000 12000

Bicikli

5500

Napágy szett

2 db ágy, 1 db ernyő

6500

További napágy

2000
Az összes ár forintba értendő, tartalmazza az áfát (bruttó), valamint minden szükséges kiegészítő eszközt (evező) és az összes kötelező védőfelszerelést (mentőmellény, bukósisak).

Teljes területet lefedő WIFI

Jól tudjuk, hogy ma már a vendégek első kérdése WIFI-kódra irányul, ami majdnem annyira létszükséglet, mint a melegvíz. A nagysebsességű, tejes területet lefedő WIFI-nek hála, nálunk erre nem lesz panasz, gond nélkül böngészhet, filmezhet, megoszthat.