Balaland Residence Apartmanhotel Szántód - Bemutatkozás

Bemutatkozás

Karibi életérzés, mesés panoráma, saját strand és exkluzív belsőépítészet – nálunk minden együtt van egy testet-lelket felfrissítő pihenéshez.

Kiváló megközelíthetőség az M7-es autópályán, Budapesttől 1 órányira, a Szántód-Tihany rév közelségével a Balaton északi partja is könnyen elérhető.

S

zántód a Balaton déli partjának legszebb részén fekszik, alig több, mint egy órányi autózásra Budapesttől. Elhelyezkedése különlegessé teszi, hiszen azon túl, hogy lélegzetelállító a panoráma a festői északi partra, itt köt ki a déli partot az északival összekötő kompjárat, áthalad rajta a partmentén végigfutó vasútvonal és az M7 autópálya is.

Amit a közvetlenül a tóparton található BalaLand Residence-ben átélhet, az több mint egy élmény. Életérzés, amelyet a szívében haza is vihet. Egyedi lehetőség arra, hogy exkluzív, különleges hangulatú, önálló apartmanjainkban, saját ritmusában élvezze a Balaton és környékének kínálatát, miközben nem kell lemondania egy szálloda kényelméről sem. Távol lehet a tömegtől, mégis karnyújtásnyira attól a sok csodától, ami a térségben megtalálható.

6 ok, amiért minket válasszon

Karibi hangulat

Távoli országok egzotikus életérzése várja, a szálláshelyet a pálmafás kert és karibi-koloniális belsőépítészet teszi igazán különlegessé.

Balatoni panoráma

Közvetlenül a vízparton pihenhet, az erkélyre kilépve a lábai előtt hever az egész Balaton.

Többféle apartman méret

Exkluzív színvonalú, prémium apartmanjaink különböző méretben és elrendezéssel állnak rendelkezésre a másfél szobástól a négyszobás penthouse-ig.

Privát strand

Saját strandon élvezheti a tó minden arcát, bármelyik napszakban. Bérelhető nyugágyakkal és napernyőkkel segítjük a pihenését.

Szállodai komfort

A lakások minőségi berendezéseik mellett teljes szállodai felszereltséggel várják: törölköző- és pipere bekészítések. Miele gépek és teljesen felszerelt konyha áll rendelkezésére.

Biztonságos parkolás

Autóját díjmentesen biztonságban tudhatja teremgarázsunkban és zárt szabadtéri parkolónkban.

Élmények helyben és a közelben

„Újra együtt”

Egy hosszú hétvégét töltöttünk Önöknél az összeszokott baráti társaságunkkal, lenyűgözött bennünket az elegáns környezet és a saját part. Jólesett hátra dőlni, nagyokat beszélgetni és borozni. Az apartmanok tágas nappalija minderre kiváló helyszínt biztosított.

Peter (49)

„Romantika felsőfokon”

Életem legromantikusabb hétvégéjét töltöttök Önöknél a Párommal, amiért szeretnék szívből köszönetet mondani. Imádtuk nézni a naplementét, és álomszép a lakosztály is, olyan volt az egész, mint egy nászút! Két éjszakát töltöttünk csak el itt a Kedvesemmel, de máris vissza vágyunk, biztosan visszajövünk.

Niki (33)

„Családdal ideális”

Öten vagyunk, a három gyerekünk állandó mozgásban van. Ezért is örültünk neki, hogy nem zavarják a többi vendéget, mint ahogyan egy hotelben az lenni szokott. Élveztük az önállóságot. Kényelmes, tágas és pazar az apartman, és nagyon praktikus, hogy karnyújtásnyira egy sor programlehetőséget találtunk a gyerekekkel.

Andrea (42)

MEGÉRI ITT FOGLALNI!