BalaLand Familypark

A BalaLand Residence Apartmanhoteltől alig 100 m-re található a 12 hónapos nyitvatartású BalaLand Familypark. Közel 10.000 m2-en a bel- és kültéri élményelem között szárazföldi és vízi attrakciók is szerepelnek.

A BalaLand Familyparkban a híres 80 Nap Alatt a Föld Körül Willy Foggal történet utazási helyszíneit barangolhatják be családjukkal az óriás játszóházban és a családi wellness részlegen, tavasztól őszig megannyi kültéri játékkal kiegészítve. Így gyermekük a játék élményen felül észrevétlenül a különböző kontinensek és országok kultúráját, illetve híres építészeti alkotását is megismeri. A BalaLand Familypark nevű csomagajánlatunk 1 napos belépőjegy árát tartalmazza.

Nyitvatartás a nyári időszakban hétfőtől vasárnapig 9-19 óráig

Family Park közvetlen elérhetősége (nem szállóvendégek részére): 06-84/526-827

Az óriás játszóház a legkisebb kúszó-mászó babáktól a tinédzserekig minden korosztály számára felejthetetlen élményekkel szolgál. A színes játékélményeknek szülőként se könnyű ellenállni, de a jó hírünk az, hogy nem is kell!
A hawaii hangulatot megelevenítő családi wellness birodalom beltéri csúszdavilága a gyermekek földi paradicsoma. Mindeközben a szülők is feltöltődhetnek a bel- és kültéri élménymedencékben, a jacuzziban és a szaunákban, illetve a gőzfürdőben.
Miért foglalna máshol?
Ha a saját weboldalunkon keresztül foglalja le szállását, biztosan a legjobb árat kapja pihenésére!