BalaLand 2023-as élményutalvány

Karibi élmények a Balaton partján 35% előfoglalási kedvezménnyel!

Kedvezményes élményutalvány ajánlatunk keretében a 2 éjszakás Balaland Residence családi pihenésük mellé egész napos belépőt kapnak az újonnan nyíló BalaLand Familyparkba, ahol családi wellness részleg, csúzdavilág és tematikus óriás játszóház várja Önöket.

Online megvásárolható és akár azonnal letölthető kedvezményes élményutalványunk saját családi pihenésük mellett Karácsony közeledtével ajándéknak is nagyszerű választás szeretteinek!

Az élményutalvány tartalma:

  • 2 éjszaka szállás 2 felnőtt és 2 gyermek (14 éves korig) részére “Superior Apartman panorámás terasszal” apartman típusban (további fők illetve egyéb apartmantípusok felárral elérhetőek, lásd alább a felhasználási feltételeknél)
  • 1 napos családi belépőjegy a 2023 elején nyíló BalaLand Familyparkba (10.000 m2-es családi wellness, csúzdavilág és óriás tematikus játszóház Willy Fogg utazási helyszíneivel.)
  • ágynemű, törölköző
  • ingyenes parkolás az apartmanhoz tartozó szabadtéri, zárt parkolóban vagy a mélygarázsban. (apartmanonként egynél több autóval történő érkezéskor kérjük előzetesen egyeztessen recepciós kollégáinkkal)
  • ingyenes WiFi használat a BalaLand Residence teljes területén (a vízparton is)
  • végtakarítás (a tartózkodás alatti takarítás, textília cserélés felár ellenében igényelhető recepciós kollégáinknál)

Az élményutalvány kedvezményes ára: 149.700 Ft (Az ajánlat korlátozott számú utalványra érvényes ezen az áron, ezért javasoljuk, hogy foglalja le már most! Az ár hamarosan emelkedik 159.700 Ft-ra)

Amennyiben még nem tudja a tartózkodás dátumát, vagy ajándékba adja valakinek, úgy az alábbi gombra kattintva vegye most meg az utalványt, a beváltás dátumáról pedig ráér később dönteni Ön vagy az, akit meglepett vele.

Amennyiben tudja már a tartózkodás dátumát, úgy ne halogassa és foglalja be a szobát már most a megfelelő dátumra 2023-ban!

Kérdés esetén keresse szobafoglalási kollégánkat:
+36 30 190 7000
foglalas@balalandresidence.hu

A garantáltan legjobb áron itt, a saját weboldalunkon tudnak árat kalkulálni és online foglalni!

MEGÉRI ITT FOGLALNI!