Superior Apartman napozóterasszal

Az 50 m2-es, első emeleti Superior Apartman két légtérből áll. A hálószobájában baldachinos franciaágy található, smart TV-vel, beépített szekrénnyel. A tágas ülőgarnitúrás nappalival egy légtérben kapott helyet a teljesen felszerelt konyha, étkezővel. A nappali kinyitható kanapéja további 2 fő részére fekhelyként használható. Az apartman korszerű mennyezet hűtéssel és fűtéssel rendelkezik. A mindkét szobából megközelíthető 40 m2-es napozóteraszáról balatoni panoráma élvezhető. A zuhanyzós fürdőszobájában mosógép (néhány apartman esetében)  is használható, míg a WC külön helyiségben található. (maximum létszám: 4 fő)

Alapadatok

További kedvelt apartmantípusok

Földszinti, 2 légterű apartman egy franciaágyas hálószobával és egy tágas nappalival, beépített és felszerelt konyhával, étkezővel. A terasz közvetlen kertkapcsolatos. Fürdőszoba zuhanyzóval, a WC külön helyiségben. Superior apartmanunk 2 fő részére ideális választás, a nappali kinyitható kanapéja további 2 fő részére extra fekhelyként használható.
Emeleti, 3 légterű apartman egy franciaágyas hálószobával, egy kinyitható ágyas külön hálószobával és egy tágas nappalival, beépített és felszerelt konyhával, étkezővel. A teraszról balatoni panoráma élvezhető. Fürdőszoba zuhanyzóval, a WC külön helyiségben. Deluxe apartmanunk 4 felnőtt vagy 2 felnőtt + 2 gyermek részére ideális választás, a nappali kinyitható kanapéja további 2 fő részére extra fekhelyként is használható.
Miért foglalna máshol?
Ha a saját weboldalunkon keresztül foglalja le szállását, biztosan a legjobb árat kapja pihenésére!