Grand Lakosztály panorámás terasszal

A 80 m2-es, emeleti Grand Lakosztály három légtérből áll. Mindkét hálószobájában franciaágy található, smart TV-vel, beépített szekrénnyel. A tágas ülőgarnitúrás nappalival egy légtérben kapott helyet a teljesen felszerelt konyha, étkezővel. A nappali kinyitható kanapéja további 2 fő részére fekhelyként használható. Az apartman korszerű mennyezet hűtéssel és fűtéssel rendelkezik. A nappali erkélyről balatoni panoráma élvezhető, míg a második déli fekvésű erkély ideális napozáshoz. A zuhanyzós fürdőszobájában, dupla mosdó, WC és mosógép is használható, míg egy WC külön helyiségben is található. (maximum létszám: 6 fő)

Alapadatok

További kedvelt apartmantípusok

Emeleti apartman két franciaágyas hálószobával és egy tágas nappalival, beépített és felszerelt konyhával, étkezővel. A lakosztályból és a teraszról balatoni panoráma élvezhető, a teraszon jacuzzi és napozóágyak. Fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel, második WC külön helyiségben. Grand lakosztályunk 4 felnőtt vagy 2 felnőtt + 2 gyermek részére ideális választás, a nappali kinyitható kanapéja további 2 fő részére extra fekhelyként is használható.

4. emeleti 4 légterű penthouse két franciaágyas hálószobával, egy kinyitható ágyas hálószobával és egy tágas nappalival, beépített és felszerelt konyhával, étkezővel. A nappaliból és a hozzá tartozó teraszról balatoni panoráma élvezhető, a lakosztály melletti wellness teraszon teljes panorámás jacuzzi és szauna használható. Két fürdőszoba zuhanyzóval WC-vel, egyik káddal és egy külön WC. 6 fő részére ideális választás.

Miért foglalna máshol?
Ha a saját weboldalunkon keresztül foglalja le szállását, biztosan a legjobb árat kapja pihenésére!