Grand Lakosztály jacuzzis terasszal

A 80 m2-es, emeleti Grand Lakosztály három légtérből áll. Mindkét hálószobájában franciaágy található, smart TV-vel, beépített szekrénnyel. A tágas ülőgarnitúrás nappalival egy légtérben kapott helyet a teljesen felszerelt konyha, étkezővel. A nappali kinyitható kanapéja további 2 fő részére fekhelyként használható. Az apartman korszerű mennyezet hűtéssel és fűtéssel rendelkezik. A nappali erkélyről és a jacuzzis napozóteraszról balatoni panoráma élvezhető. A zuhanyzós fürdőszobájában, dupla mosdó, WC és mosógép is használható, míg egy WC külön helyiségben is található. (maximum létszám: 6 fő)

A jacuzzin higiéniás okokból minden tartózkodás után teljes vízcserét és tisztítást hajtunk végre. Emiatt érkezés napján 18-19 óra körül lesz újra megfelelő hőmérsékletű a víz. Köszönjük a megértést.

Alapadatok

További kedvelt apartmantípusok

4. emeleti 2 légterű penthouse egy franciaágyas hálószobával és tágas nappalival, beépített és felszerelt konyhával, étkezővel. A penthouse-ból és a teraszról balatoni panoráma élvezhető, a lakosztály teraszán panorámás jacuzzi használható. Fürdőszoba zuhanyzóval, a WC külön helyiségben. A penthouse 2 fő részére ideális választás, a nappaliban a kinyitható kanapé további 2 fő részére ágyként használható.

4. emeleti 4 légterű penthouse két franciaágyas hálószobával, egy kinyitható ágyas hálószobával és egy tágas nappalival, beépített és felszerelt konyhával, étkezővel. A nappaliból és a hozzá tartozó teraszról balatoni panoráma élvezhető, a lakosztály melletti wellness teraszon teljes panorámás jacuzzi és szauna használható. Két fürdőszoba zuhanyzóval WC-vel, egyik káddal és egy külön WC. 6 fő részére ideális választás.

Miért foglalna máshol?
Ha a saját weboldalunkon keresztül foglalja le szállását, biztosan a legjobb árat kapja pihenésére!