Executive Apartman 180°-os panorámával

Az 50 m2-es, emeleti Executive Apartman két légtérből áll. A hálószobájában baldachinos franciaágy található, smart TV-vel, beépített szekrénnyel. A tágas ülőgarnitúrás nappalival egy légtérben kapott helyet a teljesen felszerelt konyha, étkezővel. Az apartman korszerű mennyezet hűtéssel és fűtéssel rendelkezik. Az apartmanból, sőt a hálószobából csodálatos balatoni panoráma élvezhető. Az apartmant 180°-os és teljes balatoni panorámás erkély veszi körül három oldalról, ülőgarnitúrával. A zuhanyzós fürdőszobájában mosógép is használható, míg a WC külön helyiségben található. (maximum létszám: 2 felnőtt + 2 gyermek)

Alapadatok

További kedvelt apartmantípusok

4. emeleti 2 légterű penthouse egy franciaágyas hálószobával és tágas nappalival, beépített és felszerelt konyhával, étkezővel. A penthouse-ból és a teraszról balatoni panoráma élvezhető, a lakosztály teraszán panorámás jacuzzi használható. Fürdőszoba zuhanyzóval, a WC külön helyiségben. A penthouse 2 fő részére ideális választás, a nappaliban a kinyitható kanapé további 2 fő részére ágyként használható.

4. emeleti 4 légterű penthouse két franciaágyas hálószobával, egy kinyitható ágyas hálószobával és egy tágas nappalival, beépített és felszerelt konyhával, étkezővel. A nappaliból és a hozzá tartozó teraszról balatoni panoráma élvezhető, a lakosztály melletti wellness teraszon teljes panorámás jacuzzi és szauna használható. Két fürdőszoba zuhanyzóval WC-vel, egyik káddal és egy külön WC. 6 fő részére ideális választás.

Miért foglalna máshol?
Ha a saját weboldalunkon keresztül foglalja le szállását, biztosan a legjobb árat kapja pihenésére!