Deluxe Apartman teljes panorámával

A 66 m2-es, emeleti Deluxe Apartman három légtérből áll. A hálószobájában baldachinos franciaágy található, smart TV-vel, beépített szekrénnyel, míg a másik, kisebbik hálószobában dupla fekhelyként kinyitható ágy és smart TV áll rendelkezésre. A tágas ülőgarnitúrás nappalival egy légtérben kapott helyet a teljesen felszerelt konyha, étkezővel. A nappali kinyitható kanapéja további 2 fő részére fekhelyként használható. Az apartman korszerű mennyezet hűtéssel és fűtéssel rendelkezik. A mindhárom szobából megközelíthető erkélyről balatoni panoráma élvezhető. A zuhanyzós fürdőszobájában mosógép (néhány apartman esetében)  is használható, míg a WC külön helyiségben található. (maximum létszám: 6 fő)

Alapadatok

További kedvelt apartmantípusok

Földszinti 3 légterű apartman egy franciaágyas hálószobával, egy kinyitható ágyas hálószobával és egy tágas nappalival, beépített és felszerelt konyhával, étkezővel. A terasz közvetlen kertkapcsolatos. Fürdőszoba zuhanyzóval, a WC külön helyiségben. Deluxe apartmanunk 4 felnőtt vagy 2 felnőtt + 2 gyermek részére ideális választás, a nappali kinyitható kanapéja további 2 fő részére extra fekhelyként is használható.
Front panorámás apartman franciaágyas hálószobával, egy kinyitható ágyas hálószobával és egy tágas nappalival, beépített és felszerelt konyhával, étkezővel. Az apartmanból és a teraszról teljes balatoni panoráma élvezhető. Fürdőszoba zuhanyzóval, a WC külön helyiségben. Deluxe apartmanunk 4 felnőtt vagy 2 felnőtt + 2 gyermek részére ideális választás, a nappali kinyitható kanapéja további 2 fő részére extra fekhelyként is használható.
Miért foglalna máshol?
Ha a saját weboldalunkon keresztül foglalja le szállását, biztosan a legjobb árat kapja pihenésére!