Reggeli

Szobaszervizes reggeli a saját apartmanjának erkélyén, vagy a Mangoo Beach Bar teraszán júniustól szeptemberig, napfelkeltével és csodás balatoni panorámával.

Reggeli a saját apartmanjában

Szobaszervizes kontinentális reggeli 8:00h, 9:00h vagy 10:00 órai időpontokra rendelhető az apartmanjukba, így akár az ágyban, vagy a balatoni panorámás teraszukon pizsamában is reggelizhetnek.

Választható szobaszervíz reggeli opciók (az érkezést követő első nap reggelén és alapértelmezetten a „Kontinentális reggelit” kapják vendégeink, az ettől eltérő választásukat előző nap 12:00h-ig tudják jelezni a recepción.
A) Kontinentális reggeli:
* croissant, lekvár, vaj, zsemle mix, sonka, szalámi, kecskesajt, zöldség, narancslé
B) Régiónk legjava reggeli:
* zsemle mix, füstölt sonka, kolbász, kecskesajt, fügelekvár, zöldség, narancslé   
C) BalaLand reggeli:
* zsemle mix, csicseriborsó krém, tonhalkrém, szalámi, házi kecskesajt, zöldsaláta, narancslé
Reggeli gyerekekenek (3-6 éves korig):
* minifánk, joghurtos granola, gyümölcs
(Az összetevők változtatásának jogát fenntartjuk)

Amennyiben a reggelivel kapcsolatban speciális kérései, érzékenysége van, kérjük foglaláskor jelezze és igyekszünk megoldást kínálni Önnek.

Balatoni panorámás a’la carte reggeli a Mangoo Beach Bárunkban

Amennyiben meleg reggeli ételekre vágynak, úgy júniustól szeptemberig  minden reggel 8:30 – 11:00 óra között a Mangoo Beach Bárban várja Önöket a reggeli brunch.

A Mangoo Beach Bar közvetlenül a Balaton partján helyezkedik el, a hívogató balatoni panoráma még élvezetesebbé teszi a szabadtéri falatozást. Hűvösebb idő esetén fedett, fűtött terasz áll rendelkezésre.

Miért foglalna máshol?
Ha a saját weboldalunkon keresztül foglalja le szállását, biztosan a legjobb árat kapja pihenésére!