Szobaszervizes reggeli a saját apartmanjának erkélyén, vagy a Mangoo Beach Bar teraszán, napfelkeltével és csodás balatoni panorámával.

Reggeli a saját apartmanjában

Az előre megrendelt reggelijüket választásuk szerint 8:00 / 9:00 / 10:00 órakor szobaszervizzel az apartmanjukba visszük, így azt akár az ágyukban vagy a saját teraszukon, balatoni panorámával élvezhetik. Az apartman jól felszerelt konyhájában található Nespresso kávégépnek köszönhetően friss kávét is készíthetnek a reggelihez.

Választható szobaszervíz reggeli opciók (az érkezést követő első nap reggelén és minden nap alapértelmezetten a “Standard reggelit” kapják, az ettől eltérő választásukat előző nap 12:00h-ig tudják majd jelezni a recepción):

A) Standard reggeli
Croissant, lekvár, vaj, zsemle mix, sonka, szalámi, sajt, zöldség, narancslé
B) Régiónk legjava reggeli
Zsemle mix, füstölt sonka, kolbász, sajt, pácolt fürjtojás, lekvár, zöldség, narancslé
C) BalaLand reggeli
Zsemle mix, avokadó krém, tonhalkrém, szalámi, zöldség. narancslé
Reggeli gyerekekenek (6 éves korig):
Édes pékáru, zsemle mix, vaj, joghurtos granola vagy csokis gabonapehely tej, gyümölcs
(Az összetevők változtatásának jogát fenntartjuk)

Balatoni panorámás a’la carte reggeli a Mangoo Beach Bárunkban

Amennyiben meleg reggeli ételekre vágynak, úgy minden reggel 8:30 – 14:00 óra között a Mangoo Beach Bárban várja Önöket a reggeli brunch.

A Mangoo Beach Bar közvetlenül a Balaton partján helyezkedik el, a hívogató balatoni panoráma még élvezetesebbé teszi a szabadtéri falatozást. Hűvösebb idő esetén fedett, fűtött terasz áll rendelkezésre. A reggelizési lehetőség a szabad ülőhelyeinek függvényében biztosított.

(A szabad kapacitás függvényében 2023. május 19-től elérhető.)