Úgy érzi majd magát, mintha tengerparton pihenne! Közvetlen balatoni, gyermekekkel is biztonságos sekély vizű strand, igazi karibi beach hangulattal.

Saját strand és vízi sporteszközök

Saját strandunk minden vízi kalandhoz ideális. Nemcsak azért, mert nagy szabadságot ad, hogy bármikor lesétálhat, hanem azért is, mert kellemes, sekély, lassan mélyülő, így kisgyermekkel is biztonságosan élvezhető.

Bérelhető vízi sporteszközeink a családok számra is kellemes kikapcsolódást kínálnak, a gyerekeknek is biztosan óriási élmény lesz minden vizes program – SUP, kajak, vízi bicikli (szezonálisan, az időjárás függvényében elérhető szolgáltatás).

VIP Stég

A VIP Stégen fél vagy egész napra bérelhetnek privát napernyőt és kényelmes napágyat, ahol pezsgő- és ásványvíz bekészítéssel fokozzuk az exkluzív pihenésüket.

Napernyők

Minden apartmanhoz egy dedikált napernyő és két napozóágy tartozik. Az apartman ára minden esetben tartalmaz 1 szett napozóágyat a BalaLand Beach-en (2 napozóágy + 1 napernyő) melyet az érkezés napján 15h-tól az elutazás napján 12h-ig használhatnak. További napágyak a szabad kapacitás függvényében bérelhetőek. A beachen dolgozó kollégáink segítenek a tájékozódásban.

Mangoo Beach Bar

Reggeli kávé vagy a’la carte meleg reggeli, ízletes strandételek egész nap, vacsora és esti koktél teljes balatoni panorámával. A gondtalan kényelmük érdekében akár a napágyához szervírozzuk a kért italokat és ételeket.

Játszótér

Míg a szülők a Mangoo Beach Bar teraszán hűsölnek, a gyerekek a játszótéren mulathatják az idejüket – hinta, homokozó várja a kicsiket.

Animáció

Képzett animátorunk tartalmas és szórakoztató programokkal várja az óvodás és kisiskolás gyermekeket: minidisco, vetélkedők, ügyességi játékok stb.