Reggeli kávé és a’la carte meleg reggeli, ízletes strandételek egész nap, esti koktél és vacsora a Mangoo Beach Bár balatoni panorámás teraszán.

Akár minden étkezéshez

Akkor sem kell feltétlenül kimozdulnia a BalaLand Residence kényelméből, ha finom ízekre vágyik, vagy egyszerűen csak szeretne úgy eltölteni egy-egy napot, hogy tényleg ne legyen semmire sem gondja, az étkezéseket is beleértve.

Az ízletes ételek, válogatott bor- és pezsgőkínálat és a tengerparti nyaralásokat idéző beach hangulat miatt egyaránt biztosra vesszük, hogy ez lesz az egyik kedvenc helye a BalaLandben.
Az apartmanok jól felszerelt, korszerű konyháiban szinte öröm főzőcskézni, de mindenki szereti, ha szabadsága alatt egy kicsit kiszolgálják. Amennyiben előzetesen a szállásfoglaláskor még nem foglaltak volna reggelit, úgy azt az érkezésükig előzetesen még megtehetik. De a helyszínen is szívesen várjuk rendeléseiket az alábbi szolgáltatásainkkal.

Reggeli

Szobaszervizes kontinentális reggeli 8:00h, 9:00h vagy 10:00 órai időpontokra rendelhető az apartmanjukba, így akár az ágyban, vagy a balatoni panorámás teraszukon pizsamában is reggelizhetnek.

Választható szobaszervíz reggeli opciók (az érkezést követő első nap reggelén és alapértelmezetten a „Kontinentális reggelit” kapják vendégeink, az ettől eltérő választásukat előző nap 12:00h-ig tudják jelezni a recepción vagy a Mangoo Beach Bárban):
A) Kontinentális reggeli:
* croissant, lekvár, vaj, zsemle mix, sonka, szalámi, sajt, zöldség, narancsl
B) Régiónk legjava reggeli:
* zsemle mix, füstölt sonka, kolbász, sajt, pácolt fürjtojás, lekvár, zöldség, narancslé   
C) BalaLand reggeli:
* zsemle mix, avokadó krém, tonhalkrém, szalámi, zöldség. narancslé
Reggeli gyerekekenek (14 éves korig):
* édes pékáru, zsemle mix, vaj, joghurtos granola vagy csokis gabonapehely tej, gyümölcs
(Az összetevők változtatásának jogát fenntartjuk)

A'LA CARTE REGGELI

Reggel 8:30h és délután 14:00h között a’la carte meleg brunch reggelivel indíthatják a napot a Mangoo Beach Bárban vagy annak balatonparti teraszán.
(A szabad kapacitás függvényében 2023. május 19-től elérhető)

Snack, strandételek, házi készítésű pizzák

(2023. május 19-től)

A reggeli brunch 14:00h-ig tart, de a korán kelő és reggeliző vendégeink már déli 12:00h-tól könnyű
snack ételeket, salátákat és ínycsiklandó strandételek fogyaszthatók, kiváló minőségben, válogatott bor- és pezsgőkínálat kíséretében. A Mangoo Beach Bár 22:00h-kor zár, meleg ételeket 21:00-ig szolgálunk fel.
Kollégáink a strandon található nyugágyakhoz és a VIP Stégünkre is örömmel kiviszik rendeléseiket, így arra is lehetőség nyílik, hogy közvetlenül a parton, a napernyő alatt heverészve élvezze a Mangoo Beach Bár kínálatát.

TEMATIKUS & ZENÉS PROGRAMOK

Mangoo Beach Bárunkban előre meghirdetett időpontokban különböző tematikára épülő programokat is szervezünk. Az élőzenés, DJ-s esteken kívül gasztronómiai és bor- ill. pezsgőkóstoló programokkal is készülünk. Minden eseményünk háttéreként a festői szépségű naplementés Balaton és Tihanyi-félszigetre táruló panoráma szolgál.
A tervezett programokról a Mangoo Beach Bár Facebook oldalán tájékozódhatnak, így már csak ezért is érdemes követni minket!