Executive Apartman 180°-os panorámával

Az 50 m2-es, emeleti Executive Apartman két légtérből áll. A hálószobájában baldachinos franciágy található, smart TV-vel, beépített szekrénnyel. A tágas ülőgarnitúrás nappalival egy légtérben kapott helyet a teljesen felszerelt konyha, étkezővel. A nappali kinyitható kanapéja további 2 fő részére fekhelyként használható. Az apartman korszerű mennyezet hűtéssel és fűtéssel rendelkezik. Az apartmanból, sőt a hálószobából csodálatos balatoni panoráma élvezhető. Az apartmant 180°-os és teljes balatoni panorámás erkély veszi körül három oldalról, ülőgarnitúrával. A zuhanyzós fürdőszobájában néhány apartman esetében mosógép is használható (kérjük foglaláskor jelezze igényét, melyet a szabad kapacitás szerint igyekszünk figyelembevenni), míg a WC külön helyiségben található. (maximum létszám: 4 fő)

Felszereltség

ÁRKALKULÁCIÓ & FOGLALÁS

Állítsa össze egyedi ajánlatát! Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, pár lépésben, alig 2 perc alatt!

AJÁNLATKÉRÉS

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

MEGÉRI ITT FOGLALNI!